skip to main content

Boligmagasiner: De bedste tilbud med gaver

Hent inspiration til mad og bolig med danske boligmagasiner som Bo Bedre og Bolig Magasinet. Du får tips til din drømmeindretning, DIY's og andere boligforandringer.

Læs om hvordan danskere indrettet deres hjem og se smukke billeder af boliger med designklassikere fra Denmark.

Her finder du vores oversigt med bladabonnement på boligmagasiner i Danmark. Se de bedste tilbud med rabat på boligmagasinerne og i de fleste tilfælde en flot velkomstgave med i købet. Du kan opnå en samlet rabat på op til 80%!

Bolig Magasinet 3 utg 228 kr + Rhombe skåle

Bolig Magasinet 3 utg 228 kr + Rhombe skåle Mangler du inspiration til indretningen? Med Bolig Magasinet får du et væld af brugbare tips og fif til hjemmet. Nu kan man bestille 3 nr. af Bolig Magasinet + gave: Lyngby Porcelæn Rhome skåle. Spar 540 kr.

Smukt sæt med to skåle fra Lyngby Porcelæn Rhombe Color serien. Farverne i Rhombe Color serien er udvalgt i samarbejde med designduoen Stilleben, og der inviteres til at sammensætte farverne præcis som man ønsker det og kombinere dem med sine egne elementer på kryds og tværs.

Klikk for tilbud Spare 540 kr!

Gør Det Selv digitalt abonnement kun 19 kr

Gør Det Selv digitalt abonnement kun 19 kr Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang.

Bestil 1 måneds digitalt abonnement og få 1000 byggevejledninger med - kun 19 kr!

Klikk for tilbud Spare 60 kr!

Få 3 nr. af BO BEDRE – Spar 110 kr

Få 3 nr. af BO BEDRE – Spar 110 kr 3 magasiner leveret direkte i din postkasse. BO BEDRE Exclusive - særtilbud, gaver og konkurrencer KUN for dig som abonnent.

Danmarks førende boligmagasin BO BEDRE inviterer dig med indenfor i en verden fyldt med de mest spændende og inspirerende boliger.

Få hele 3 nr. af BO BEDRE for kun 129 kr. inkl. levering.

Klikk for tilbud Spare 110 kr!

Flere tilbud med boligmagasiner