skip to main content

Boligmagasiner i Denmark med abonnement

Hent inspiration til mad og bolig med danske boligmagasiner. Du får tips til din drømmeindretning, DIY's og andere boligforandringer. Læs om hvordan danskere indrettet deres hjem og se smukke billeder af boliger med designklassikere fra Denmark. Her finder du vores oversigt med bladabonnement på boligmagasiner.

2 nr. af Gør Det Selv + Vægscanner med fugtmåler for 99 kr.

2 nr. af Gør Det Selv + Vægscanner med fugtmåler for 99 kr. Bestil 2 numre af Gør det Selv + Vægscanner med fugtmåler fra Tech-Pro for kun 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Det er farligt, ærgerligt, og kan være ekstremt dyrt, hvis man er så uheldig at ramme et strømførende kabel eller et vandrør, når man borer i sine vægge.

Heldigvis er det nemt at undgå og let at slippe for at begå dyre fejl, med den nye vægscanner fra Tech-Pro. Værdi: 449 kr.

Klikk for tilbud Spare 507 kr!

Bo Bedre + Hammershøi Christmas Bonbonniere

Bo Bedre + Hammershøi Christmas Bonbonniere Byd julen velkommen med årets julebonbonniere fra Hammershøi. Hammershøi julebonbonniere fra Kähler er designet af Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen og er en klassisk og stilren serie, der passer ind i ethvert hjem. Værdi: 299,95 kr.

Få hele 3 nr. af BO BEDRE + Hammershøi Christmas Bonbonniere kun 149 kr + 59,00 kr. i porto og eksp. I alt 188,00 kr.

Klikk for tilbud Spare 369 kr!

2 nr af Gør Det Selv + Multicutter fra Tech-Pro for 99 kr

2 nr af Gør Det Selv + Multicutter fra Tech-Pro for 99 kr Med multicutteren kan du let lave ultrapræcise fremadrettede snit, når du fx vil afkorte en dørindfatning, save ud i en gipsplade eller loftsliste, eller stemme ud til et beslag – det er også derfor, at den bliver kaldt det elektriske stemmejern.

Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Bestil 2 numre af Gør det Selv + Multicutter fra Tech-Pro for kun 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Klikk for tilbud Spare 707 kr!

Flere tilbud med boligmagasiner