skip to main content

Boligmagasiner i Denmark med abonnement

Hent inspiration til mad og bolig med danske boligmagasiner. Du får tips til din drømmeindretning, DIY's og andere boligforandringer. Læs om hvordan danskere indrettet deres hjem og se smukke billeder af boliger med designklassikere fra Denmark. Her finder du vores oversigt med bladabonnement på boligmagasiner.

Bolig Magasinet 3 nr + Nordic lampe med trådløs højtaler

Bolig Magasinet 3 nr + Nordic lampe med trådløs højtaler Bolig Magasinet byder på inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet, krydret med et væld af brugbare tips og fif til læserens eget hjem. Bolig Magasinet giver dig masser af flotte shopping sider med det nyeste inden for boligtilbehør.

Få 3 nr. af Bolig Magasinet + Nordic lampe med trådløs højtaler for 129 kr. + 59 kr. i porto og eksp. I alt 188 kr.

Enkel og smart lampe med indbygget bluetooth højtaler i stilrent design og god kvalitet, så du kan nyde din musik, lydbog eller lign. hvor det passer dig, om det er i stuen, på terrassen eller lign.

Klikk for tilbud Spare 479 kr!

Gør det Selv + 3-i-1 Afstandsmåler

Gør det Selv + 3-i-1 Afstandsmåler Mål rundt om nedløbsrøret, bredden af den buede væg og lav præcise målinger over lange afstande. Netop nu kan du bestille 2 nr. af Gør Det Selv + 3-i-1 Afstandsmåler for 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Nordens bedste Gør Det Selv blad med tips fra håndværkere, nyheder om værktøj og meget mere.

Klikk for tilbud Spare 457 kr!

Bolig Magasinet 3 nr + Nordic trådløse hovedtelefoner

Bolig Magasinet 3 nr + Nordic trådløse hovedtelefoner Bolig Magasinet byder på inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet, krydret med et væld af brugbare tips og fif til dit eget hjem.

Netop nu har du mulighed for at bestille 3 numre af Bolig Magasinet + Nordic trådløse hovedtelefoner for kun 129,00 kr. + 59,00 kr. i porto og eksp.

Klikk for tilbud Spare 679 kr!

Flere tilbud med boligmagasiner