skip to main content
Du er her: Aktuelle tilbud » Blader

Bladabonnement og tilbud på magasiner

Her finder du tilbud på bladabonnement hvor du kan prøve nogle nummre af et magasin billigt inden du bestemmer dig for et lengre abonnement. Som ny abonnent får du pæne gaver i disse velkomsttilbud.

Her har vi samlet nogle af de mest populære tilbud på magasiner, der kan bestilles online. Der er noget for næsten enhver interesse og smag. Se listen for at finde din favorit og en velkomstpakke som du ønsker. Når du tegner et abonnement på blade online kan det hurtigt betale sig, fremfor at købe bladet i en kiosk. Du kan spare flere hundrede kroner på at abonnere på blad stedet for at købe stykkevis.

Danske magasiner med abonnement

Hvis du bor i Danmark kan du bestille bladabonnementer for mange danske aviser og blader. Egmont, Bonnier og Aller er nogle af de store bladhuse med magasiner på dansk.

En god måde at starte et abonnement er gennem en introduktionstilbud. Du kan spare mindst 70% mod udsalgspris på magasinet og den flotte velkomstpakken med gave på købet.

Magasiner fra Bonnier Publications

Største udgiver af magasiner ikke bare i Danmark, men i hele Norden med over 50 magasiner. Nogle af de mest kendte af Danmarks i alt 16 blader er:

Blader og aviser fra Benjamin Media

Benjamin Media (Forlaget Benjamin) stiftedes i Århus i 1987. I 2009 blev forlaget solgt til Bonnier Publications men er en selvstændig del af firmaet. Følgende magasiner er fra Benjamin Media:

Eksempel på Aller magasiner

Ud af 5 millioner danskere læser hver uge mere end 2 millioner et af Allers blade. Her er nogle af de populære magasiner med abonnemenet fra Aller press.

Eksempel på Egmont magasiner

Egmont Publishing, en del af Egmont Koncernen, er udgiver av ugeblade, børneblade og magasiner i Danmark. Fra livsstil til specialmagasin med inspiration og underholdning. Nogle af Egmonts magasiner med abonnement er: