skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Blader

Bladabonnement med velkomstgave

Her finder du tilbud på bladabonnement med gave. Prøv nogle numre af danske blad billigt og få velkomstpakke med pæne gaver. Find de mest populære abonnementstilbud på blader, der kan bestilles online. Der er noget for næsten enhver interesse og smag.

Tilbud på bladabonnement med gaver

Se listen her for at finde din bladfavorit og en velkomstpakke som du ønsker. Når du tegner et bladabonnement kan det hurtigt betale sig, fremfor at købe bladet i en kiosk. Du kan spare flere hundrede kroner på at abonnere på blad stedet for at købe stykkevis.

Abonnement på Danske blader og magasin

Hvis du bor i Danmark kan du bestille bladabonnementer for mange danske aviser og blader. Egmont, Bonnier og Aller er nogle af de store bladhuse med magasiner på dansk.

En god måde at starte et abonnement er gennem en velkomsttilbud. Du kan spare op til 70% mod udsalgspris på bladet og den flotte velkomstpakken med gave på købet.

Blader fra Bonnier Publications

Største udgiver af blader ikke bare i Danmark, men i hele Norden med over 50 magasiner. Nogle af de mest kendte af Danmarks i alt 16 blader er:

Blader og aviser fra Benjamin Media

Benjamin Media (Forlaget Benjamin) stiftedes i Århus i 1987. I 2009 blev forlaget solgt til Bonnier Publications men er en selvstændig del af firmaet. Følgende magasiner er fra Benjamin Media:

Eksempel på Aller magasiner

Ud af 5 millioner danskere læser hver uge mere end 2 millioner et af Allers blade. Her er nogle af de populære magasiner med abonnemenet fra Aller press.

Magasiner fra Egmont

Egmont Publishing, en del af Egmont Koncernen, er udgiver av ugeblade, børneblade og magasiner i Danmark. Fra livsstil til specialmagasin med inspiration og underholdning. Nogle af Egmonts magasiner med abonnement er: