skip to main content

Tilbud med Historie

HISTORIE 2 nr + tyverisikret rygsæk med hængelås

HISTORIE 2 nr + tyverisikret rygsæk med hængelås HISTORIE forteller om alt fra krig til populærkultur og om spennende hendelser og gripende skjebner. Fordyp deg i historiens største dramaer, og møt dens viktigste karakterer. HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner.

Nu kan du bestille 2 udgaver af HISTORIE + Tyverisikret rygsæk med hængelås for 99 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Nu kan du trygt have dine værdier liggende i tasken. Outpack tyverisikret rygsæk er en funktionel rygsæk, der sikrer dig mod tyveri. Du får en smart og funktionel rygsæk, der kan bruges til mange formål. Den er særlig praktisk at have med på rejsen, på stadion eller i offentlig transport, hvor der er mange mennesker.

Klikk for tilbud Spare 836 kr!

Historie 4 nr + Samlemappe med årstal

Historie 4 nr + Samlemappe med årstal HISTORIE forteller om alt fra krig til populærkultur og om spennende hendelser og gripende skjebner. Fordyp deg i historiens største dramaer, og møt dens viktigste karakterer. HISTORIE er rikt illustrert med kart, bilder og unike illustrasjoner.

Nu kan du bestille 4 udgaver af HISTORIE + Samlemappe med årstal for 129 kr.

Klikk for tilbud Spare 275 kr!

3 udgaver af HISTORIE + COMO ur + Historie Special

3 udgaver af HISTORIE + COMO ur + Historie Special Nu kan du bestille 3 udgaver af HISTORIE + COMO ur for 99 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 148,50 kr.

Oveni købet får du HISTORIES store særnummer om 1. verdenskrig giver dig en bred indsigt i konflikten mellem Europas stormagter, som endte med at sætte hele verden i brand.

Der er dem, der mener, at den eneste rigtige accessory for en mand er hans ur. Med det flotte ur fra COMO behøver du heller ikke mere.

Klikk for tilbud Spare 735 kr!

Flere tilbud med Historie