skip to main content

Tilbud med Komputer for alle

2 nr. af Komputer for alle + Mitilux kikkert

2 nr. af Komputer for alle + Mitilux kikkert Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + Mitilux kikkert for 59,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.

Kikkerten fra Mitilux er netop kommet i en ny og stærkt forbedret version. Den forstørrer 8x, så du kan opdage dyr og andre motiver på afstande, som dine øjne aldrig ville kunne klare uden hjælp.

Klikk for tilbud Spare 966 kr!

Komputer for alle 2 nr + SUKIYAKI knivsæt

Komputer for alle 2 nr + SUKIYAKI knivsæt Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + SUKIYAKI knivsæt for 59,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.

Nordisk design er på smuk vis kombineret med Japansk tradition i dette nye SUKIYAKI knivsæt. Det er en fornøjelse at arbejde med knivene med deres skarpe skær.

Klikk for tilbud Spare 465 kr!

2 udgaver af Komputer for alle + N´arctic fiberjakke

2 udgaver af Komputer for alle + N´arctic fiberjakke Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Få 2 udgaver af Komputer for alle + N´arctic fiberjakke for kun 59,50 kr.

Jakken har et slidstærkt ribstop-system med fiberfyld, som giver en lav vægt og god isoleringsevne og holder dig varm på hele turen.

Klikk for tilbud Spare 765 kr!