skip to main content

Tilbud på Komputer for alle

Nordens største computermagasin og Danmarks ældste computerblad er Komputer for alle og produceres af Bonnier Publications i København. I magasinet finder du let læselige artikler henvendet den gennemsnitlige computerbruger.

Bestil Komputer for alle abonnement med gave

Med abonnement på Komputer for alle får du ny viden for at vælge det rigtige udstyr, gratis programmer og tilgang til professionel hjælp i forum online. Bestil dit bladabonnement og få en lækker gave tilsendt gratis.

Komputer for alle 2 nr + Bluetooth gimbalstabilisator

Komputer for alle 2 nr + Bluetooth gimbalstabilisator Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + Bluetooth gimbalstabilisator for 119,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Nu er det endelig slut med rystede og uskarpe billeder og videoer lavet med telefonen. Løsningen er denne smarte gimbal-stabilisator, som er eminent til at holde din smartphone i ro, når du filmer.

Klikk for tilbud Spare 714 kr!

2 nr. af Komputer for alle + Robust multikamera for 99,50 kr

2 nr. af Komputer for alle + Robust multikamera for 99,50 kr Nå kan du få 2 udgaver af Komputer for alle + Robust multikamera for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Uanset om du cykler i skoven, løber i byen, klatrer på bjerget eller dykker under vandet, er FOQUS PROX11 klar til at forevige alle dine største oplevelser.

Stillbilledopløsning: 5.0 Mega Pixels CMOS sensor
Videoopløsning: 1920 x 1080p 30 fps (AVI)
Understøtter MikroSD/SDHC/SDXC hukommelseskort op til 32GB (medfølger ikke)
3.7 v Lithium batteri (900 mAh)

Klikk for tilbud Spare 679 kr!