skip to main content

Tilbud med Komputer for alle

Komputer for alle + tyverisikret rygsæk med hængelås

Komputer for alle + tyverisikret rygsæk med hængelås Nu kan du bestille 3 udgaver af Komputer for alle + tyverisikret rygsæk med hængelås for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.

Nu kan du trygt have dine værdier liggende i tasken. Outpack tyverisikret rygsæk er en funktionel rygsæk, der sikrer dig mod tyveri. Rygsækken er lavet i et kraftigt og slidstærkt materiale, der er svært at skære op.

Lynlås er skjult og placeret ind mod ryggen, så den er svær at få fingre i. Hængelås følger med, så lynlåsene kan låses sammen.

Klikk for tilbud Spare 863 kr!

2 nr. af Komputer for alle + Mitilux kikkert

2 nr. af Komputer for alle + Mitilux kikkert Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + Mitilux kikkert for 59,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.

Kikkerten fra Mitilux er netop kommet i en ny og stærkt forbedret version. Den forstørrer 8x, så du kan opdage dyr og andre motiver på afstande, som dine øjne aldrig ville kunne klare uden hjælp.

Klikk for tilbud Spare 966 kr!

Komputer for alle 2 nr + SUKIYAKI knivsæt

Komputer for alle 2 nr + SUKIYAKI knivsæt Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + SUKIYAKI knivsæt for 59,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.

Nordisk design er på smuk vis kombineret med Japansk tradition i dette nye SUKIYAKI knivsæt. Det er en fornøjelse at arbejde med knivene med deres skarpe skær.

Klikk for tilbud Spare 465 kr!

Flere tilbud med Komputer for alle