skip to main content

Tilbud på Komputer for alle

Nordens største computermagasin og Danmarks ældste computerblad er Komputer for alle og produceres af Bonnier Publications i København. I magasinet finder du let læselige artikler henvendet den gennemsnitlige computerbruger.

Bestil Komputer for alle abonnement med gave

Med abonnement på Komputer for alle får du ny viden for at vælge det rigtige udstyr, gratis programmer og tilgang til professionel hjælp i forum online. Bestil dit bladabonnement og få en lækker gave tilsendt gratis.

Komputer for alle med 360 graders overvågningskamera

Komputer for alle med 360 graders overvågningskamera Nu er det slut med at bekymre dig, når du forlader dit hjem. Hold øje med ubudne gæster eller kæledyr, som er alene hjemme, med et praktisk 360 graders overvågningskamera.

Nå kan du få 2 udgaver af Komputer for alle + 360 graders overvågningskamera for 59,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.

Klikk for tilbud Spare 719 kr!

Komputer for alle + trådløs oplader til smartphone

Komputer for alle + trådløs oplader til smartphone Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + Trådløs oplader til smartphone for 59,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 109 kr.

Klikk for tilbud Spare 615 kr!

Komputer for alle + tyverisikret rygsæk med hængelås

Komputer for alle + tyverisikret rygsæk med hængelås Nu kan du bestille 3 udgaver af Komputer for alle + tyverisikret rygsæk med hængelås for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.

Nu kan du trygt have dine værdier liggende i tasken. Outpack tyverisikret rygsæk er en funktionel rygsæk, der sikrer dig mod tyveri. Rygsækken er lavet i et kraftigt og slidstærkt materiale, der er svært at skære op.

Lynlås er skjult og placeret ind mod ryggen, så den er svær at få fingre i. Hængelås følger med, så lynlåsene kan låses sammen.

Klikk for tilbud Spare 863 kr!

Flere tilbud med Komputer for alle