skip to main content

Tilbud på Komputer for alle

Nordens største computermagasin og Danmarks ældste computerblad er Komputer for alle og produceres af Bonnier Publications i København. I magasinet finder du let læselige artikler henvendet den gennemsnitlige computerbruger.

Bestil Komputer for alle abonnement med gave

Med abonnement på Komputer for alle får du ny viden for at vælge det rigtige udstyr, gratis programmer og tilgang til professionel hjælp i forum online. Bestil dit bladabonnement og få en lækker gave tilsendt gratis.

Komputer for alle 2 nr + 2-i-1 højttaler til tablet og mobil

Komputer for alle 2 nr + 2-i-1 højttaler til tablet og mobil Komputer for alle er Nordens største computer blad, som hjælper dig med at vælge det rigtige udstyr og få maksimalt udbytte af din computer.

Nu kan du bestille 2 udgaver af Komputer for alle + 2-i-1 højttaler til tablet og mobil for 99,50 kr. + 49,50 kr. i porto og eksp.

Tag musikken, podcasten og en god film med dig overalt med denne trådløse højttaler, som du samtidig kan bruge som holder til din tablet eller telefon. Højttaleren giver en overraskende kraftigt og nuanceret lyd, og er derfor eminent til at levere musik i sommerhuset, haven, båden eller blot hjemme i stuen.

Klikk for tilbud Spare 579 kr!