skip to main content

Gør det Selv abonnement

Her finder du tilbud på abonnement med Gør det Selv. Håndværkere og eksperter viser dig i byggevejledninger hvordan du skal gøre. Du kan opsige dit abonnement når som helst.

Gør Det Selv + NOVA PLUS skruemaskine

Gør Det Selv + NOVA PLUS skruemaskine Bestil 2 numre af Gør det Selv + NOVA PLUS skruemaskine + Fuld adgang til app og webside for kun 178 kr. inkl. levering.

Skruemaskinen har 18 let indstillelige momenttrin samt trinløs justering af rotationshastighed, der gør den anvendelig til alle almindelige skrue- og boreopgaver i hjemmet eller i haven.

Nova Plus skruemaskine leveres med genopladeligt batteri. Værdi: 399 kr.

Klikk for tilbud Spare 429 kr!

Gør Det Selv 2 nr + TOOLBOX skruemaskine

Gør Det Selv 2 nr + TOOLBOX skruemaskine Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan - trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang - vi er med dig hele vejen.

Bestil 2 numre af Gør det Selv + TOOLBOX skruemaskine + Fuld adgang til app og webside for kun 178 kr. inkl. levering.

Klikk for tilbud Spare 729 kr!

Gør Det Selv 1 måneds digitalt abonnement for 19 kr

Gør Det Selv 1 måneds digitalt abonnement for 19 kr Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. De viser dig hvordan - trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang - de er med dig hele vejen.

Bestil 1 måneds digitalt abonnement på Gør Det Selv og få 1000 byggevejledninger med kun 19 kr.

Klikk for tilbud Spare 60 kr!

Flere tilbud med Gør Det Selv