skip to main content

I FORM abonnement og bedste tilbud

Danmarks mest læste magasin om motion og sundhed er I FORM. Bladet handler om træning, kost, sundhed og motivation. I FORM udkommer hver 14. dag og med abonnement kan du spare i forhold til normale priser.

I FORM tilbud med gave

Her på siden finder du de bedste aktuelle tilbud på abonnement med rabat fra I FORM. Et abonnement med velkomstgave kan opnå en rabat på mere end 80%! Gaverne har direkte forbindelse til enten træning, sundhed eller kost.

Abonnementstilbud fra Bonnier er altid uforpligtende og ej bindende.

4 nr. af I FORM + Nordic wake up light for 199 kr

4 nr. af I FORM + Nordic wake up light for 199 kr Et wake up light er et vækkeur, der vækker dig ved hjælp af lys. Ligesom solen langsomt stiger og spreder lys om morgenen, skruer Nordic wake up light langsomt op for lysstyrken. Du får Nordic wake up light i gave med 4 nr af I FORM for 199 kr. inkl. levering.

Klikk for tilbud Spare 579 kr!

4 magasiner af I FORM for 199 kr + Active Fit Vintertights

4 magasiner af I FORM for 199 kr + Active Fit Vintertights Uanset hvordan du træner, finder du masser af inspiration i det I FORM. Du kan nu bestille 4 nr. af I FORM + Active Fit Vintertights for 199 kr. inkl. levering.

Varme og funktionelle vinter-løbetights fra ActiveFit med smart lomme på siden af låret, som er perfekt til telefonen, nøgler eller andre småting. Værdi: 500 DKK. Spar 679 kr.

Klikk for tilbud Spare 679 kr!

Kom i form med I FORM og få Nordic saftpresser

Kom i form med I FORM og få Nordic saftpresser I FORM fremmer en sund livsstil og tilbyder dig 18 gange om året godt læsestof om kost, træning, motivation og slanketips – alt det du har brug for at komme i form! Bestil I FORM idag og få en lækker velkomstpakke med. I pakken får du en Nordic saftpresser.

Klikk for tilbud Spare 779 kr!

Flere tilbud med i FORM