skip to main content

Tilbud på Interiørmagasiner i Denmark

Få masser af inspiration til bolig med de nyeste internationale trends i danske interiørmagasiner. Der findes mange boligmagasiner på det danske marked - Boligmagasinet, idényt og Gør Det Selv. Hver numre af et magasin viser hvordan man selv skaber stilen med præcise købetips.

Her finder du tilbud på abonnement fra interiørmagasiner i Denmark.

2 nr. af Gør Det Selv + Vægscanner med fugtmåler for 99 kr.

2 nr. af Gør Det Selv + Vægscanner med fugtmåler for 99 kr. Bestil 2 numre af Gør det Selv + Vægscanner med fugtmåler fra Tech-Pro for kun 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Det er farligt, ærgerligt, og kan være ekstremt dyrt, hvis man er så uheldig at ramme et strømførende kabel eller et vandrør, når man borer i sine vægge.

Heldigvis er det nemt at undgå og let at slippe for at begå dyre fejl, med den nye vægscanner fra Tech-Pro. Værdi: 449 kr.

Klikk for tilbud Spare 507 kr!

Bo Bedre + Hammershøi Christmas Bonbonniere

Bo Bedre + Hammershøi Christmas Bonbonniere Byd julen velkommen med årets julebonbonniere fra Hammershøi. Hammershøi julebonbonniere fra Kähler er designet af Hans-Christian Bauer og Rikke Jacobsen og er en klassisk og stilren serie, der passer ind i ethvert hjem. Værdi: 299,95 kr.

Få hele 3 nr. af BO BEDRE + Hammershøi Christmas Bonbonniere kun 149 kr + 59,00 kr. i porto og eksp. I alt 188,00 kr.

Klikk for tilbud Spare 369 kr!

2 nr af Gør Det Selv + Multicutter fra Tech-Pro for 99 kr

2 nr af Gør Det Selv + Multicutter fra Tech-Pro for 99 kr Med multicutteren kan du let lave ultrapræcise fremadrettede snit, når du fx vil afkorte en dørindfatning, save ud i en gipsplade eller loftsliste, eller stemme ud til et beslag – det er også derfor, at den bliver kaldt det elektriske stemmejern.

Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Bestil 2 numre af Gør det Selv + Multicutter fra Tech-Pro for kun 99 kr. + 49 kr. i porto og eksp. I alt 148 kr.

Klikk for tilbud Spare 707 kr!

Flere tilbud med interiørmagasiner