skip to main content

Tilbud på Interiørmagasiner i Denmark

Få masser af inspiration til bolig med de nyeste internationale trends i danske interiørmagasiner. Der findes mange boligmagasiner på det danske marked - Boligmagasinet, idényt og Gør Det Selv. Hver numre af et magasin viser hvordan man selv skaber stilen med præcise købetips.

Her finder du tilbud på abonnement fra interiørmagasiner i Denmark.

3 nr. af Bolig Magasinet + Årets julepynt + Julespecial

3 nr. af Bolig Magasinet + Årets julepynt + Julespecial Bolig Magasinet byder på inspirerende, overraskende og imponerende boliger fra både Danmark og udlandet, krydret med et væld af brugbare tips og fif til dit eget hjem.

Netop nu har du mulighed for at bestille 5, 8 eller 12 numre af Bolig Magasinet + Årets julepynt + Julespecial for kun 69,95 kr. inkl. levering.

Klikk for tilbud Spare 139 kr!

Gør Det Selv 2 nr + TOOLBOX skruemaskine

Gør Det Selv 2 nr + TOOLBOX skruemaskine Med et abonnement på Gør Det Selv er du i gode hænder. Vi viser dig hvordan - trin for trin. Alt er godkendt af håndværkere og vore eksperter. Så det er bare med at komme i gang - vi er med dig hele vejen.

Bestil 2 numre af Gør det Selv + TOOLBOX skruemaskine + Fuld adgang til app og webside for kun 178 kr. inkl. levering.

Klikk for tilbud Spare 729 kr!

Bo Bedre 6 nr + Rosendahl To Go kop og drikkeflaske

Bo Bedre 6 nr + Rosendahl To Go kop og drikkeflaske BO BEDRE – et af Danmarks førende interiørmagasiner, som passer perfekt til dig som er interesseret i moderne interiør. Få glæde af BO BEDRE's mange inspirerende artikler.

Få hele 6 nr. af BO BEDRE + Rosendahl To Go kop og drikkeflaske kun 399 kr + 59,00 kr. i porto og eksp.

Klikk for tilbud Spare 435 kr!

Flere tilbud med interiørmagasiner