skip to main content

Tilbud på kosttilskud til led

For at led, knogler og muskler kan fungere optimalt, har kroppen brug for den rette mængde vigtige næringsstoffer og byggesten. Det kan tilsættes gennem kosttilskud til led. Disse kan købes på apoteket eller bestilles som abonnement, så du får tillægget leveret i din postkasse.

Her på siden giver vi dig forslag til tilbud med kosttilskud til led. Du kan prøve 1-2 pakker af tilskuddet gratis eller til halv pris. Læs vilkårene for abonnementet og beslut, hvornår du vil afslutte. Der er normalt ikke krav om yderligere køb efter første levering.

Collagen Vital en måned gratis - kun 99 kr i porto

Collagen Vital en måned gratis - kun 99 kr i porto

Collagen Vital indeholder ingredienser som er sunde for muskler og led. Er du optaget af at have en velfungerende krop? Med...

Klikk for tilbud

Bestill FlexRepair pakke gratis i 30 dage

Bestill FlexRepair pakke gratis i 30 dage

FlexRepair er et urtekosttilskud med gurkemeje, ingefær, Boswellia og vitaminer. Bruges som et midler til behandling og...

Klikk for tilbud

Almindelige ingredienser i kosttilskud til led og brusk

Vi anbefaler altid en sund livsstil og at kosttilskud til knogler og led udelukkende skal ses som et supplement til din daglige kost. Gode kosttilskud til knogler og led inneholder:

Kollagen, en vigtig byggesten for knogler og brusk. Er du i underskud af Kollagen eller er alderen din modstander, kan du spise dig til mere kollagen.

Boswellia Serrata er bedre kendt som det Indiske røgelsestræ. Det har længe været anvendt af verdens befolkning i forbindelse med sygdomme forårsaget af inflammation i kroppen.